Open to access this content
Archívy: Školenia
Level 1 MALOOBCHOD: Hygiena potravín, správna hygienická prax, HACCP
Open to access this content
Level 2 Supervízor bezpečnosti potravín
Open to access this content
FSSC 22000: Food Safety System Certification. Výroba potravín. Verzia 6
Open to access this content
ISO 22000: 2018 Systémy manažérstva bezpečnosti potravín
Open to access this content
Level 2 Interný audítor
Open to access this content
STN EN ISO 9001: 2016 Systémy manažérstva kvality
Open to access this content
BRC Globálny štandard pre bezpečnosť potravín, verzia č. 9
Open to access this content
IFS Food, verzia 8 Norma pre audity kvality a bezpečnosti potravín
Open to access this content
Level 2 Hygiena potravín, správna hygienická prax, HACCP a potravinové právo
Open to access this content
Level 1 Hygiena potravín, správna hygienická prax, HACCP a potravinové právo
Open to access this content