Toto je testovacie školenie s krátkym testom pre overenie tlače certifikátu
Archívy: Školenia
Level 1 MALOOBCHOD: Hygiena potravín, správna hygienická prax, HACCP
Inštrukcie: po absolvovaní každej lekcie označte lekciu za ukončenú, až potom vám náš systém sprístupní ďalšiu lekciu. Absolvované a ukončené lekcie budú označené zelenou fajkou. K absolvovaným a ukončeným lekciám môžete pristupovať aj naďalej. Keď absolvujete a ukončíte všetky lekcie, systém vám sprístupní záverečný online test. Po úspešnom absolvovaní záverečného online testu si budete môcť sami vytlačiť dočasný certifikát. Riadny certifikát vám zašleme poštou.
Level 2 Supervízor bezpečnosti potravín
Inštrukcie: po absolvovaní každej lekcie označte lekciu za ukončenú, až potom vám náš systém sprístupní ďalšiu lekciu. Absolvované a ukončené lekcie budú označené zelenou fajkou. K absolvovaným a ukončeným lekciám môžete pristupovať aj naďalej. Keď absolvujete a ukončíte všetky lekcie, systém vám sprístupní záverečný online test. Po úspešnom absolvovaní záverečného online testu si budete môcť sami vytlačiť dočasný certifikát. Riadny certifikát vám zašleme poštou.
FSSC 22000: Food Safety System Certification. Výroba potravín. Verzia 6
Inštrukcie: po absolvovaní každej lekcie označte lekciu za ukončenú, až potom vám náš systém sprístupní ďalšiu lekciu. Absolvované a ukončené lekcie budú označené zelenou fajkou. K absolvovaným a ukončeným lekciám môžete pristupovať aj naďalej. Keď absolvujete a ukončíte všetky lekcie, systém vám sprístupní záverečný online test. Po úspešnom absolvovaní záverečného online testu si budete môcť sami vytlačiť potvrdenie.
ISO 22000: 2018 Systémy manažérstva bezpečnosti potravín
Inštrukcie: po absolvovaní každej lekcie označte lekciu za ukončenú, až potom vám náš systém sprístupní ďalšiu lekciu. Absolvované a ukončené lekcie budú označené zelenou fajkou. K absolvovaným a ukončeným lekciám môžete pristupovať aj naďalej. Keď absolvujete a ukončíte všetky lekcie, systém vám sprístupní záverečný online test. Po úspešnom absolvovaní záverečného online testu si budete môcť sami vytlačiť potvrdenie.
Level 2 Interný audítor
Inštrukcie: po absolvovaní každej lekcie označte lekciu za ukončenú, až potom vám náš systém sprístupní ďalšiu lekciu. Absolvované a ukončené lekcie budú označené zelenou fajkou. K absolvovaným a ukončeným lekciám môžete pristupovať aj naďalej. Keď absolvujete a ukončíte všetky lekcie, systém vám sprístupní záverečný online test. Po úspešnom absolvovaní záverečného online testu si budete môcť sami vytlačiť dočasný certifikát. Riadny certifikát vám zašleme poštou.
STN EN ISO 9001: 2016 Systémy manažérstva kvality
Inštrukcie: po absolvovaní každej lekcie označte lekciu za ukončenú, až potom vám náš systém sprístupní ďalšiu lekciu. Absolvované a ukončené lekcie budú označené zelenou fajkou. K absolvovaným a ukončeným lekciám môžete pristupovať aj naďalej. Keď absolvujete a ukončíte všetky lekcie, systém vám sprístupní záverečný online test. Po úspešnom absolvovaní záverečného online testu si budete môcť sami vytlačiť potvrdenie.
BRC Globálny štandard pre bezpečnosť potravín, verzia č. 9
Inštrukcie: po absolvovaní každej lekcie označte lekciu za ukončenú, až potom vám náš systém sprístupní ďalšiu lekciu. Absolvované a ukončené lekcie budú označené zelenou fajkou. K absolvovaným a ukončeným lekciám môžete pristupovať aj naďalej. Keď absolvujete a ukončíte všetky lekcie, systém vám sprístupní záverečný online test. Po úspešnom absolvovaní záverečného online testu si budete môcť sami vytlačiť potvrdenie.
IFS Food, verzia 8 Norma pre audity kvality a bezpečnosti potravín
Inštrukcie: po absolvovaní každej lekcie označte lekciu za ukončenú, až potom vám náš systém sprístupní ďalšiu lekciu. Absolvované a ukončené lekcie budú označené zelenou fajkou. K absolvovaným a ukončeným lekciám môžete pristupovať aj naďalej. Keď absolvujete a ukončíte všetky lekcie, systém vám sprístupní záverečný online test. Po úspešnom absolvovaní záverečného online testu si budete môcť sami vytlačiť potvrdenie.
Level 2 Hygiena potravín, správna hygienická prax, HACCP a potravinové právo
Inštrukcie: po absolvovaní každej lekcie označte lekciu za ukončenú, až potom vám náš systém sprístupní ďalšiu lekciu. Absolvované a ukončené lekcie budú označené zelenou fajkou. K absolvovaným a ukončeným lekciám môžete pristupovať aj naďalej. Keď absolvujete a ukončíte všetky lekcie, systém vám sprístupní záverečný online test. Po úspešnom absolvovaní záverečného online testu si budete môcť sami vytlačiť dočasný certifikát. Riadny certifikát vám zašleme poštou.
Level 1 Hygiena potravín, správna hygienická prax, HACCP a potravinové právo
Inštrukcie: po absolvovaní každej lekcie označte lekciu za ukončenú, až potom vám náš systém sprístupní ďalšiu lekciu. Absolvované a ukončené lekcie budú označené zelenou fajkou. K absolvovaným a ukončeným lekciám môžete pristupovať aj naďalej. Keď absolvujete a ukončíte všetky lekcie, systém vám sprístupní záverečný online test. Po úspešnom absolvovaní záverečného online testu si budete môcť sami vytlačiť dočasný certifikát. Riadny certifikát vám zašleme poštou.