Inštrukcie: po absolvovaní každej lekcie označte lekciu za ukončenú, až potom vám náš systém sprístupní ďalšiu lekciu. Absolvované a ukončené lekcie budú označené zelenou fajkou. K absolvovaným a ukončeným lekciám môžete pristupovať aj naďalej. Keď absolvujete a ukončíte všetky lekcie, systém vám sprístupní záverečný online test. Po úspešnom absolvovaní záverečného online testu si budete môcť vo Vašom profile stiahnuť a vytlačiť certifikát. Každý digitálny certifikát obsahuje jedinečný QR kód na overenie jeho platnosti.
Obsah školenia:
Osobné údaje
V súčasnosti nemáte prístup k tomuto obsahu
Požiadavky potravinového práva
V súčasnosti nemáte prístup k tomuto obsahu
Systém HACCP
V súčasnosti nemáte prístup k tomuto obsahu
Požiadavky normy ISO 22000: 2018
V súčasnosti nemáte prístup k tomuto obsahu
Požiadavky certifikačnej schémy FSSC 22000 verzia 6
V súčasnosti nemáte prístup k tomuto obsahu
Požiadavky normy STN P ISO/TS 22002-1: 2009
V súčasnosti nemáte prístup k tomuto obsahu
Požiadavky normy BRC, verzia č. 9
V súčasnosti nemáte prístup k tomuto obsahu
Požiadavky normy IFS Food, verzia 8
V súčasnosti nemáte prístup k tomuto obsahu
Požiadavky normy STN EN ISO 9001: 2016
V súčasnosti nemáte prístup k tomuto obsahu
Záverečný test Level 2 Supervízor bezpečnosti potravín
V súčasnosti nemáte prístup k tomuto obsahu