Naša spoločnosť poskytuje konzultačné služby pre oblasť:
- potravinárstva,
- HORECA sektor (hotelierstvo, reštaurácie, kaviarne)
Kompetentnosť a spôsobilosť vykonávať odborné činnosti je garantovaná vzdelaním a praktickými skúsenosťami vlastníkov našej spoločnosti a odborných pracovníkov.
Získali sme vzdelanie v oblasti hygieny potravín štúdiom na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre.
Počas nášho štúdia sme absolvovali študijné predmety zamerané na potravinársku alebo výživársku problematiku ako:
• Hygiena potravín
• Ochorenia z potravín
• Sanitácia a systémy bezpečnosti potravín
• Balenie potravín
• Toxikológia potravín
• Cudzorodé látky v potravinách
• Fyzikálne vlastnosti potravín
• Konzervovanie potravín
• Potravinová bezpečnosť
• Potraviny a imunológia
• Mikrobiológia
• Mikrobiológia potravín
• Biochémia výživy
• Fyziológia výživy
• Výživa a zdravie
• Výživa ľudí
• Klinická výživa
• Dietetika a dietológia
• Nutričná epidemiológia
• Technológia úpravy potravín
• Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu
• Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu
Absolvovali sme štátnu skúšku z predmetov:
• Výživa ľudí
• Hygiena potravín
• Klinická výživa
• Ochorenia z potravín
• Systémy riadenia bezpečnosti potravín
• Chémia a fyzika mlieka
• Modelovanie a hodnotenie hygienickej neškodnosti potravín
• Potravinárska legislatíva
Sme absolventmi Slovenskej poľnohospodárskej univerzity, Agronomickej fakulty a Fakulty biotechnológie
a potravinástva:
– Katedry hygieny a bezpečnosti potravín
– Katedry výživy ľudí